Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Φέτος στο σχολειό μας.

Φέτος στο σχολειό μας, αποχώρησε το λύκειο. Μείναμε μόνοι μας!


Οι λατρευτές μας καθηγήτριες λενε:

1)Ένας ενας στα θρανια κι αλφαβητικα για να μη μιλατε, αφού κυκλοφορεί η γρίπη. Μάλιστα νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι η μετάδοση του ιού περιορίζεται κατά 66.6 % ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.
2) Χαρτί από γονιό πως ξέρει οτι σχολατε 45 λεπτα νωριτερα αυριο και θα πατε αμεσως σπιτακι σας γιατί ο κακός ο λύκος γυρνάει εκεί έξω.
3) Αποβολές για ψύλλου πήδημα.
4) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ!
5)Όποιος κερατάς ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ (πρόσχημα: απουσίες από την πρώτη ώρα για να σταλούν τα στατιστικά για τη γρίπη στο υπουργείο) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝΕ.
6)ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΝΟ ΧΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ υπερσύγχρονο μηχάνημα αναπαραγωγής βιντεοκασσέτας που διαθέτει η ΓΙΓΑΝΤΙΑ (χωράει άνετα 6 άτομα από μια ταξη 25) βιβλιοθήκη.
7) Κάνουμε το 3ο γυμνάσιο κηφισιάς προσομοιωτή της μετέπειτα ελληνικής γραφειοκρατίας.Θες να λείψεις για χψ λογο την επόμενη ώρα; ΘΕΣ ΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΖΑ
Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας, ε.
Και η ησυχία τους.Κρα.Μπριζόλα.

5 σχόλια:

 1. Το μέγεθος της βιβλιοθήκης είναι μια χαρά αν σκεφτείς πόσα παιδιά δανείζονται όντως βιβλία. Αυτό πάντως με τα κενά που βλέπετε κασέτα ή ζωγραφίζετε (και το κάναμε κι εμείς δυστυχώς) είναι το πιο παράλογο πράγμα που έχω συναντήσει. Όσο για την γρίπη, όο,τι να 'ναι!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολιτικά σωστή ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πλάκα πλάκα είδα σήμερα στο σχολείο σας ξανά την βιβλιοθήκη και ένα έχω να πω! Απολαύστε την όσο προλαβαίνετε μέχρι να έρθετε στο λύκειο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αχ Αντζελέ....Και τι δε θα δινα για να'φευγες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή