Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Περί ηγέτη ΝΔ και άλλα ευτράπελα

Ντόρα ή Γιώργος; Μαλακιές μέχρι τα μπούνια λέω γω. Με το να δίνουμε σημασία απλά διαιωνίζουμε τη σαπίλα. Κρα ρε. Αν θα βγει ο χ ή ο ψ. Λες και θα αλλάξει κάτι, λες κι ας πουμε ως δια μαγειας μετα ο γιωργακης θα γινει ανικανος και η χώρα θα γλυτώσει και από τη μύξα των ευρωπαικών πολυεθνικών συμφερόντων που θέλουν το έλλειμμα της Ελλάδας χαμηλό ( κι εμείς φυσικά παίζουμε το παιχνίδι τους, ακολουθούμε σα σκυλιά, λες και δεν έχουμε φωνή) και από την κατάντια του νεοελληνισμού - γραικυλισμού (όπως θα έλεγαν μερικοί "συμπαθέστατοι" των οποίων την άποψη ενστερνίζομαι μόνο για την κατάντια του νεοέλληνα). Μονοπωλεί αυτό το πράμα τώρα τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων (ναι , αυτών που αυτοδιαφημίζονται για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση) τη στιγμή που γίνονται πράματα και θαύματα στον κόσμο. Υπάρχει ένας κανονικός ΠΟΛΕΜΟΣ που διεξάγεται στο Πακιστάν, περνουν 20 χρόνια από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, τυφώνες σαρώνουν τη μισή γη, η Κολομβία με τη Βενεζουέλα είναι έτοιμες να προβούν σε ένοπλη ΣΥΡΡΑΞΗ, η USA διατηρεί 2 πολέμους τους οποίους έχει πια ΧΑΣΕΙ, το Ιράν είναι έτοιμο να κάνει πάλι το μάγκα έπειτα από 1000 τουλάχιστον έτη αφάνειας.

Το κυριότερο είναι ότι όλοι οι γείτονές μας προχωράνε (ναι, μιλάω για τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και τους Βούλγαρους) κι εμείς απλά καθόμαστε και κοιτάμε αν έκλασε ή αν έχεσε ο Χ Ψ ασήμαντος πολιτικολαμόγιος. Οι τούρκοι κάνουν θαυμάσια περίτεχνους διπλωματικούς ελιγμούς σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο και την Ασία, την ίδια στιγμή που εμείς κλαίμε για το αν η COSCO θα κάτσει ή θα φύγει από τον Πειραιά. Οι σκοπιανοί φτιάχνουν υπερβολικά στενές σχέσεις με τους Τούρκους οικονομικά και στρατηγικά, τη στιγμή που εμείς τους είχαμε στο χέρι, στην τσέπη, κι από τότε που αναγάγαμε το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" σε μείζον ζήτημα, χάσαμε από την ΑΠΟΛΥΤΗ σφαίρα επιρροής μας ένα κρατίδιο απόλυτα εξαρτώμενο από την Ελλάδα. Οι βούλγαροι τη στιγμή που εμείς στέλνουμε τον παπακωνσταντίνου να κανει το καλό παιδάκι στον Αλμούνια και δεν ξερω ποιον αλλο, κάνουν συμφωνίες με τη Ρωσσία για περαιτέρω εκμετάλλευση από μέρους τους του Αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.


Έτσι, νεοέλληνα, συνέχισε να κοιμάσαι.

Πολλοί θα πουν ότι δεν έχω λύσεις.

Έχω κύριοι.


Νέο, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, ΙΚΑΝΟ και ΠΡΟΘΥΜΟ πολιτικό δυναμικό που υπάρχει αλλά τώρα είναι απασχολημένο στο να αναλώνεται σε ρουσφετάκια, ΤΟΝΩΣΗ της διπλωματίας και της ισχύος του υπουργείου εξωτερικών , ΠΑΛΗ της κυβέρνησης με τους φοροδιαφεύγοντες επιχειρηματίες, βιομηχάνους, τραπεζίτες (που είχαν κέρδη μόλις 600% φέτος) και να δείτε για πότε θα δούμε άσπρη μέρα.


Μπριζόλα.

3 σχόλια:

 1. Όπως τα λες! Οι γείτονες χώρες έχουν προχωρήσει και εμείς έχουμε μείνει πίσω λόγω όλων των εγκλημάτων και σκανδάλων που καλύπτονται από άλλα, την ώρα που οι τηλεοπτικοί σταθμοί περνούν όχι ώρες, αλλά μέρες λέγοντας τα "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" του μήνα, δηλαδή πότε έκλασε ένας διάσημος, που για την ακρίβεια ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει. Η Τουρκία είναι πλέον στις πρώτες χώρες με τις περισσότερες καταχωρήσεις στο wikipedia! Το "F.Y.R.O.M" λέγεται πια Macedonia και μόνο εμείς έχουμε αυτήν την κατάσταση στο δημόσιο! Το συναντάμε καθημερινά άλλωστε στο σχολείο! Ποιος δεν αναγνωρίζει το πόσο ανοργάνωτο είναι;!;

  Δυστυχώς όμως άλλοι παίρνουν αποφάσεις για εμάς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι, αν το βάλουμε πείσμα μπορούμε να την αλλάξουμε τη ρημάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρειάζονται πολλά πείσματα και προσωπικά έχω χάσει το κουράγιο αυτό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή