Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Έξω!

Αυτή την ανάρτηση δε θέλω να τη διαβάσει κανείς. Τη γράφω για μένα. Φύγετε όλοι. Σίγουρα θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης "γιατί ρε μαλάκα δεν γράφεις μόνος σου να τα διαβάζεις και μόνος σου;".
Ε η απάντηση είναι πως δε θέλω να διαβάσει κανείς, αλλά εντάξει, του πούτσου να κάθομαι να γράφω αμοναχός μου σαν την κοπελιά που κρατά ημερολόγιο με τα μυστικά της για βαρυσήμαντα πράγματα όπως το αν το αγοράκι που της αρέσει έβαλε σήμερα κολόνια ή ήρθε βρωμερός.

Ιούνης. Αυτός ο μήνας πάντα είναι γαμησέτα. Τουλάχιστον οι 4 τελευταίοι Ιούνηδες είναι έτσι. Οι 3 βαρετοί μέχρι αηδίας και ο 4ος ψυχοφθόρος , γδάρτης και αφυπνιστής. Ο φετινός είναι βαρετός, ανούσιος, αργός μέχρι τώρα. Και έτσι θα κυλήσει. Εξετάσεις και πτυχία μέχρι τις 12 και μετά το απόλυτο , το αγεφύρωτο βαρετό κενό, αυτό της αναμονής για να αρχίσουν τα παραθεριλίκια. Αυτό το μήνα πάντα έκανα μαλακίες. Χτυπούσα μόνος μου ή άλλους, χαλούσα πράγματα, έβαζα τους γονείς μου να τσακώνονται , ξενυχτούσα· παλιότερα ξέρναγα.
Εξετάσεις, τι πράμα κι αυτό φέτος. Δεν ξέρω τι θέλω, είμαι μπερδεμένος και σε βαθύτατη σύγχυση. Τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι μου παλεύουν αδυσώπητα μέσα μου με τις φυσικές κλίσεις και τα ταλέντα μου. Πράμα κι αυτό, να είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Ή μάλλον όχι.

Συμπίπτουν.

Διάολε, ναι, συμπίπτουν.

Υπάρχει ένα από τα ενδιαφέροντά μου , ένα από τα σημαντικότερα, που έρχεται σε πλήρη αρμονία με τις δεξιοτεχνίες μου. Ρε λες;


Κατά τ' άλλα , πουλάω διάφορα hardware εξαρτήματα, για πληροφορίες, κάντε κόμεντ παρακάτω. :P

Θα σκοτώσω τους γονείς μου. Ναι, ειλικρινά το λέω. Όλο μαλακίες, μπαλάκια ευθυνών από τη μια στην άλλη, μιζέρια και κατάντια, και όταν τα ξαναβρίσκουν είναι πολύ σκατά το θέμα και έχει περάσει πολύς χρόνος για να αναπληρωθεί η απώλειά του. 15 χρόνια τώρα. Αναρωτιέμαι πώς σκατά επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό τόσο καιρό. Ίδιο κι απαράλλαχτο, οι αφορμές διαφέρουν. Σαν τον σεισμό. Συσσώρευση, εκτόνωση, καταστροφή, ανοικοδόμηση μέχρι την επόμενη συσσώρευση. Στο διάολο, δεν παντρεύομαι επ'ουδενί.


Σκατά, αυτό κάνω κι εγώ. Εκτονώνομαι από τη βαρεμάρα μου.

Σύντομη περιγραφή του αδιεξόδου μου:
Θέλω να τελειώσουν οι εξετάσεις για να είμαι ελεύθερος και να κάνω ό,τι θέλω. (δεν έχω όμως τι να κάνω)
Δε θέλω να τελειώσουν οι εξετάσεις γιατί με το διάβασμα απασχολούμαι και δε βαριέμαι. (δεν έχω όμως όρεξη να διαβάσω καλοκαιριάτικα)
Βαριέμαι τη διαδικασία των εξετάσεων, αλλά δε μπορώ και να την παρακάμψω.
Μου αρέσει η διαδικασία αλλά βαριέμαι και


Γάμα το.


Πάω για ύπνο.

7 σχόλια:

 1. Χέι. Βαριόμουν πέρσι. Φέτος απλώς περπατάω. Κάτι με κάνει και βαριέμαι γρήγορα. Μα δεν ξέρω τι να κάνω. Πέρσι βαριόμουν. Τώρα απλά κυλάει ανούσια η ώρα.


  Μου είπαν οι δικοί μου ότι κατά τη δική τους άποψη για τούτες τις ηλικίες είναι ότι χειρότερο. Για αυτό που λέγαμε την Παρασκεύη. Έτσι μου 'ρθε.

  Καληνύχτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. To θέμα είναι οτι με πιάνει ένα μήνα το χρόνο περίπου, κατά τ' άλλα είμαι περδίκι.

  Τι λέγαμε την παρασκευή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θέλω ram ddr3 μεταχειρισμένη στα 2 gb έχεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για το ότι πολύ λένε ότι αυτές η ηλικίες τις εφηβείας, είναι οι καλύτερες. Συμφωνούν ότι δεν είναι.

  Εμένα με πιάνει γενικώς. Ιδιαιτέρως φέτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μ'αρέσει που είπες να ,η το διαβάσουμε! τυχαία μπήκα...με τη σύντομη περιγραφή του αδιέξοδού σου ψιλοταιριάζω και εγώ...αλλά δε πειράζει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή